Akcija

Blakstienų ir antakių dažymas

19.00 16.00

Voucher Image

Blakstienų ir antakių dažymas

 

Blakstienų ir antakių dažymas – Nori maloniai ir nepriekaištingai pasidažyti blakstienas? Tau nebereikia to daryti sėdint ant nepatogios kedės ir klausantis kirpyklos šurmulio. Qi Anmo masažo ir grožio namuose atliekamos procedūros metu patogiai gulėsite ant kosmetologinės lovos, o fone grojanti relaksacinė muzika bei patalpoje degančios žvakutės padės jums atsipalaiduoti bei pasprukti nuo kasdienių rūpesčių.

Patyrusios kosmetologės nepriekaištingai nudažys jūsų antakius. Rezultatas turėtų ypač patikti norinčioms didesnės antakių apimties – procedūros metu nudažomi ne tik plaukeliai, bet ir oda. Korekcija atliekama pincetu bei vašku.

Koreguoti antakių formą vašku yra puikus būdas ilgam laikui atsikratyti nepageidaujamų plaukelių. Po depiliacijos plaukeliai neatauga net kelias savaites. Ši procedūra ne tokia skausminga kaip antakių korekcija pincetu ar siūlu ir atliekama greičiau. Jos metu yra pašalinami net šviesūs ploni plaukeliai kuriuos yra labai sudėtinga pašalinti koreguojant antakius pincetu, todėl po procedūros antakiai atrodo žymiai tvarkingiau.

Antakių korekciją atliekame kruopščiai atsižvelgdami į Jūsų veido bruožus, jo formą, akių dydį, tarpą tarp jų ir plaukelių augimo kryptį. Tinkamai suformuoti ir nudažyti antakiai gali vizualiai padidinti akis, pakeisti žvilgsnį, pakoreguoti veidą, paslėpti kai kuriuos jo trūkumus.

Blakstienų  ir antakių dažymas

Antakių ir blakstienų dažymui spalva kruopščiai parenkama atsižvelgiant į klientės odos ir plaukų spalvą. Galima rinktis juodą, juodai – mėlyną, rudą ir pilkšvą spalvas. Blakstienoms įprastai renkamasi mėlynai-juoda spalva, labiau pabrėžianti akių kontūrą ir spalvą.

Produkto kodas: 2908 Kategorijos: ,
15% NUOLAIDA NAUJIEMS PRENUMERATORIAMS
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite 15 % Nuolaidą pirmai savo anticeliulitinei procedūrai.
    PRENUMERUOTI
    Sutinku su taisyklėmis